Architect Gregory Nijs | Klaarchitectuur

Gregory Nijs: eigenzinnige ontwerpen, vanuit een ogenschijnlijke eenvoud

Gezond eigenzinnig, creatief en bescheiden. Een zeldzame mix van adjectieven, die architect Gregory Nijs typeert. De kracht van zijn ontwerpen schuilt in de ogenschijnlijke eenvoud. Technische kennis vormt de fundering, creativiteit staat garant voor een verfijnde afwerking.

Gregory Nijs durft buiten de gangbare paden te treden, maar houdt de voeten op de grond. Met meer dan 15 jaar ervaring op de teller verstaat hij de kunst om - binnen het beschikbare budget - een realistische oplossing te schetsen. Zijn ideeën zijn elke dag in evolutie, met één constante: de leefbaarheid van zijn ontwerpen. Want een gebouw is niet alleen een origineel kunstwerk, het blijft een functioneel bouwwerk.

Vanuit zijn passie voor architectuur drukt Gregory Nijs zijn stempel op elk project. Daarbij rekent hij op een ervaren en gepassioneerd team van architecten en interieurarchitecten dat Gregory’s schetsen vertaalt in kant-en-klare plannen. Voor de coördinatie en het management vertrouwt Gregory blindelings op Nadia Jottard. Dankzij haar ratio, zakelijk inzicht en nuchtere kijk vormt ze een sterke tandem met haar echtgenoot.

Bekijk hier enkele concrete projecten van architect Gregory Nijs